Lektoři

Působili v nejlepších podnicích České republiky. Zkušenosti sbírali v cizině i na prestižních barmanských soutěžích. Každý má svůj tajný oblíbený drink. Trik. Historku. Ale jedno mají společné. Tahle práce je prostě baví.

Tomáš Kučera

Působil v Bugsy’s Baru, který v roce 2012 vstoupil do Síně slávy Czech Bar Awards v kategorii Nejlepší koktejlový bar. Osobní barman Roberta De Nira na MMF v Karlových Varech. Od mládí se věnuje gastronomii, vystudoval střední hotelovou školu, po maturitě pokračoval na Vysoké škole hotelové v Praze. Už během studií pracoval v gastronomických zařízeních nejvyšší úrovně na pozici barmana i manažera podniku. Bohaté zkušenosti a zajímavé zážitky získal i při pracovních pobytech v Japonsku a Německu.


Jakub Vinš

Po studiu střední hotelové školy se Jakub vydal na dráhu profesionálního barmana. Od roku 2011 pracuje v pražském Bugsy’s Baru a patří mezi lektory v Barlife Akademii. Zkušenosti má i z řady dalších českých barů a profesionálních kurzů – například z Bar Academy, barmanské školy Romana Uhlíře nebo 1. české barmanské akademie Miloše Trettera. Aktivně se účastní barmanských soutěží již od roku 2011.


Tomáš Mozr

Třebaže projevoval značný zájem o gastronomii již od mládí, byl to právě barmanský kurz, který změnil jeho životní dráhu. Nasměroval jej totiž k tomu, aby se stal barovým historikem a ve všech ohledech koktejlovým nadšencem a odborníkem. Necelou dekádu získával své zkušenosti za barovým pultem, nicméně v posledních letech sbírá příběhy a zážitky spíše z druhé strany baru jako novinář. Účastnil se řady barmanských soutěží nejen aktivně, nýbrž také v roli odborné poroty.